Kategori: Bilder

Vilken bild behöver du idag?

Vad behöver du säga till dig själv idag. Lyssna in genom att titta igenom bilderna och se vilken bild och text talar mest till dig idag. Stanna vid varje bild i några sekunder och ta in orden. Spara sen den viktigaste bilden för dig i ditt hjärta under dagen. Eller skriv ut och sätt upp […]

Läs mer

Bilder från föreläsningen

Hej vänner. Jag lovade att lägga ut mina bilder från föreläsningen i Huddinge Karolinska, för att man ska ha möjlighet att skriva ut dem och sätta upp dem omkring sig som en daglig påminnelse om att vara medvetet närvarande.  

Läs mer

Sharing is caring

Kära vänner. Att ni delar mina bilder är en stor glädje för mig! Det är underbart att ni tycker om det jag vill uttrycka. Att jag skriver mitt namn på bilden är för att göra det lagligt för er att dela bilden, det är att sätta min tillåtelse på det jag har gjort. Så fortsätt […]

Läs mer

Dags för lite måndagspepp

Hej snygging! Är du beredd på lite måndagspepp? Luta dig tillbaka och bara ta emot en stund. Det förtjänar du.           Var nu rädd om dig och ha en skön måndag.  

Läs mer

Dagens tanke

 

Läs mer

Ordlösa ögonblick

Det är ofta alldeles för många ord överallt. För mycket information att ta del av. Idag får vi åtminstone vila från min ord. Följ med på morgonens skogspromenad istället.  

Läs mer