Dags att skylta med mig själv

I samarbete med skyltmax.se

Jag har haft mitt företag sedan 2003 och inte haft en ordentlig skylt på dörren förrän idag. Handskrivna lappar, postit-lappar eller någon snajdig utskrift har under åren fått pryda dörrarna till mina olika kontor och mottagningar. Lite pinsamt när jag tänker på det. Det är ju trots allt min dörr som möter alla mina kunder och klienter.

Skyltmax hemsida tog det inte mer än 10 minuter för mig att göra en snygg skylt direkt genom ett enkelt designprogram. Du kan göra dem i alla möjliga material från mässing till trä, men jag valde en plastskylt med sugproppar så jag kan sätta upp den på mitt fönster.

Sen passade jag på att göra en magnetskylt till mitt kylskåp, med texten ANDAS. Som en påminnelse att pausa innan jag dyker in i kylskåpet.

Det blev dessutom ordentligt prisvärt. Nu är jag lite sugen på att beställa fler skyltar, tänker mig en snygg wc-skylt i trä och fräsig dekal till badrummet med någon vänlig komplimang på till alla besökare.

Tips till dig både privat och du som har företag att beställa dina egna snygga skyltar.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.