Sommarprojekt – mera självsnäll

Pratade precis med en av våra Stresscoacher, Normunds, som var en av de första som gick utbildningen till Lic. Stresscoach (länk till höstens utbildning hittar du här). Han berättade att har mycket att göra i sitt arbete med att hjälpa människor att hantera stress. Förstår ni hur det får hela mitt hjärta att le när jag hör hur vi har fått vara med och sprida kunskap om hur vi kan må bättre om vi bara lär oss att hantera stressen omkring oss. I vilket fall sa Normunds att utmaningen är att alltid sträva efter att leva som vi lär. Och det är sannerligen en utmaning, framför allt i stunder när allting går i ett rasande tempo. Så här innan sommar brukar det kännas extra stressigt, med allt som ska hinnas färdigt innan semestern och samtidigt ska det jongleras mellan alla studenter och skolavslutningar.

Jag har själv haft några intensiva jobbveckor, men nu börjar det lugna ned sig. Min kropp brukar vara extremt tydlig numera, med att tala om när det är för mycket. Denna gång blev det genom att skicka på mig migrän. Då är det inget annat att göra än att ligga raklång och låta huvudvärken släppa taget. Det hände i morse. Den la sig dock ganska snabbt och jag kunde nu ta en lång skogspromenad med mina två trollhundar.

Ni är många som hör av er och vill att jag ska skriva mer om självsnällhet. Jag kan avslöja att jag håller på och fila på ett sommarprojekt till mig själv och er som vill vara med. Du ska snart få mer kunskap om det, men jag kan avslöja redan nu om att det kommer att fokusera kring att öka sin självsnällhet och samtidigt kunna fokusera på sunda vanor. Jag längtar efter att föra in mer träning i mitt liv och min mindfulness har halkat efter så det vill jag också jobba med under sommaren.  Vad längtar du efter att få in i ditt liv. Och går det att kombinera med en självsnällhet? Låt oss ta reda på det.

Nå mer om det längre fram i veckan. Jag tänkte kicka igång projektet på måndag det vill säga den 18 juni. Så håll utkik.

Tack för att du läser min blogg.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *