Hälso- och yogaresa med Lise, Gunilla och mig

Nu kan du äntligen boka vårens resa till Kreta. Denna gång har jag förmånen att leda hälsoresan med fantastiska yogaläraren Lise Benberg, som kommer att hjälpa oss att hitta kärleken till yogan och våra kroppar.  Och självklart är vår underbara reseledare Gunilla Garro med i år igen. Den 9-16 maj 2019 och för bara 12 600 får du en fantastisk vecka med yoga, föreläsningar, bergsvandringar, träning och vattengympa, resan ned och boende på ett hotell precis vid stranden. (Läs mer i pdf:en som du laddar ned här Kreta 2019)

Skynda dig att boka din plats hos Gunilla Garro – gunilla@fieldwood.se Mobil: 0727 31 83 88

 

En en inspirerande hälso- och yogaresa där du får kraft att skapa balans i ditt liv och få med dig hem massor av ny energi. Fem av resans sju dagar njuter du av bergsvandringar, yogapass och föreläsningar. Vi varierar mornarna med mjuk yoga på stranden eller med en milslång frivillig bergsvandring. Efter denna härliga start på dagen väntar en god
frukostbuffé, följt av föreläsningar eller yogapass. Utöver detta har du möjlighet att träna så mycket –
eller så lite du vill, allt efter vad som passar dig och din kropp allra bäst! Ving har ett stort utbud i
samarbete med SATS och den populära vattengympan är väl värd att testa. Det finns även ett GYM och
SPA på anläggningen.

Med fokus på självsnällhet, vägleder Maria till inre och yttre hälsa genom enkla verktyg inom ACT och
mindfulness. Du får lära dig hur du coachar dig själv genom svårigheter, hur du skapar mindre stress och
mer balans i livet och når dina mål genom att vara självsnäll.

Lise vägleder i Lymfatisk yoga/Vinyasa slow, en fantastisk yogaform som ger återhämtning till både kropp, själ och sinne! En kombination av rörelse och stillhet, djupgående avslappning och renande flöde. Vi jobbar med alla positioner (asanas) utifrån ett terapeutiskt perspektiv för att nå det som gör yogan så unik. Vi jobbar aktivt med att hjälpa och få
fart på vårt lymfsystem – kroppens avfalls- och reningssystem.

Lise anpassar yogapassen efter gruppen och efter önskemål, men målet med passen är att alla skall hitta
kärleken till sin egen yoga och till sin egen kropps möjligheter.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *