”Jag har en sådan ångest!”

39 procent av befolkningen upplever någon form av oro , lättare eller tuffare ångest. Och samtidigt som vi kan se att stressen ökar, så ökar naturligt även oron och ångesten.

Jag möter ångest varje dag på min mottagning. Klienter som lider svårt av att uppleva ångest, stress och oro i olika former och styrka. Det är heller inte ovanligt att man lidit av detta under många år, gått från terapeut till terapeut, men inte fått hjälp. Det finns till och med dem som säger att de fått rådet av vården att lära sig att leva med ångesten.

Petras och min podd Stresspodden tar upp ångest i veckans avsnitt. Vi vrider och vänder på det och jag berättar om min egen ångest. Du kan lyssna på avsnittet här:

Nu ska du få en ACT övning att lyssna på för att hantera din egen ångest. Du gör den när du upplever en stark obehaglig känsla. Prova så får du se hur du känner.

ACT-övning i ångesthantering
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.