Sommar och självsnällhet

Jag kommer ägna halva sommaren åt det roligaste jag vet – att skriva bok! Det blir bok nummer fem, men den första som jag skriver utan medförfattare. En bok som jag har längtat efter att skriva, för jag lär mig nya saker under tiden den blir till.

Boken kommer att handla om självsnällhet, en av grundstenarna till inre och yttre hälsa. Och jag kan berätta för er att bara att skriva den kräver självsnällhet av mig. Att ta pauser, att vara medkännande när jag klankar ned på det jag skrivit och att verkligen säga nej till annat och andra omkring mig för att ta tiden som behövs för att skriva.

Det händer även andra saker som du som läsare kan ta del av. Jag har startat Självsnällpodden – en podd som finns för att inspirera dig till att skapa en mer självsnäll vardag. Den finns i din poddapp eller så kan du lyssna direkt från självsnäll.nu Har du lyssnat på den redan? Kom gärna med dina tankar, önskemål och frågor – så hjälps vi åt att skapa den tillsammans. Mejla mig på kreativdialog@gmail.com eller skriv något i kommentaren här.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *