Tillfälligt sänkt pris på webbkurser

Vill du ge dig själv eller någon du tycker om en tidig julklapp? Då vill jag berätta för dig att jag tillfälligt har sänkt priset på två av mina mest populära webbkurser! Hållbar viktminskning med ACT och E-terapi i självmedkänsla. Webbkurser som du har tillgång till i sex månader och som du kan ta del av via din dator, mobiltelefon eller platta. Du får videoundervisning, textmaterial, övningar och mindfulness. Under dessa sex månader kan du gå om kursen hur många gånger du vill och se filmerna när och var du vill.

Hållbar viktminskning med ACT är utbildningen som vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva.  Kostar nu 650 kr (ord pris 950 kr)

Klicka här och gå direkt till kursen – Hållbar viktminskning med ACT

E-terapi i Självmedkänsla är en kurs som lär dig att kunna visa dig själv förståelse, respekt och värme. Det gör det lättare för dig att hantera jobbiga känslor och peppa dig själv när du behöver det istället för att bombardera dig själv med hårda ord.  E-terapi är en form av självterapi. Du får kunskap och övningar som hjälper dig att utvecklas som människa. Du får frågor att reflektera över som hjälper dig att möta nya sidor hos dig själv. E-terapi ersätter inte vanlig terapi, men det kan hjälpa dig som känner att du vill prova på terapi, förbereda dig innan terapi eller helt enkelt vill lära dig mer om dig själv och öka din självmedkänsla.  Nu 680 kr (ord pris 980 kr)

Klicka här och kom direkt till kursen – E-terapi i självmedkänsla

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *