En kväll om arbetsglädje – 27 januari 2020

Teamet bakom utbildningen Stresscoach Chef bjuder in till en kväll om arbetsglädje och bättre arbetsmiljöer. Två föreläsningar och en grym chans att nätverka. Kvällen vänder sig till dig som tror på att ha mer kul på jobbet, oavsett om du är chef, arbetar med arbetsmiljö eller bara passionerad över att ha det lite bättre i arbetslivet. 

Arbetsglädje och lycka
Inspiratören och gamificationdesignern Gunnar Söderberg berättar om varför ni ska arbeta med arbetsglädje och hur ni gör det. Och hur hittar du lycka i din vardag och vad kan du själv göra för att arbetsdagen och fritiden ska bli lika härliga! Föreläsningen handlar om bland annat  vad ni vinner i produktivitet och kreativitet när man har kul på jobbet. Hur man skapar en kultur som engagerar. Och så klart bjuds det även på några skratt och praktiska övningar som du kan ta med hem och använda på ditt jobb.

Självsnäll på jobbet – din väg till mindre stress och större kreativitet
Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Går det att vara självsnäll och samtidigt effektiv på jobbet? Vi vet i dag att vägen till en hållbar hälsa och ett kreativt flow inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Författaren och beteendevetaren Maria Helander berättar om hur det påverkar vår hjärna att bli självsnälla och vad vi kan göra för att möta stressen med medkänsla

Efteråt kommer ni gå hem med tips som ni kan använda direkt i både er vardag hemma och på jobbet. Du får råd från att uppfylla kraven i AFS 2015:4 till att tips om hur att minska farlig stress och byta ut den till kreativt flow. Det blir grundat i en bred forskning och går ned till en praktisk nivå med hur ni får en bättre stämning hos just er. Vi berättar även mer om vår utbildning Stresscoach chef.

Investering: 170 kr
Tid: 27 januari 2020 kl 18:30 – 20:30
Plats: Luntmakargatan 52, Stockholm
Anmälan: Boka din biljett genom att maila kontakt@kreativdialog.se Platsen är din efter att du betalat, anmälan är bindande. Endast 30 platser

Gunnar Söderberg
Maria Helander
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *