Glad på jobbet? En kväll om arbetsglädje – 27 januari

Hur skapar vi bästa förutsättningar för vår hjärna på jobbet? Kan jag göra något åt min arbetsglädje? Vilka krav kan jag ställa på min chef kring min upplevda stress? Går det att vara självsnäll och ändå få något gjort?

Dessa och många fler frågor får du svar på under en kväll om hur du skapar din egen arbetsglädje. Möt beteendevetare Maria Helander och gamificationdesignern Gunnar Söderberg som föreläser, inspirerar och ger dig praktiska lösningar till just din jobbsituation.

Efteråt kommer ni gå hem med tips som ni kan använda direkt i både er vardag hemma och på jobbet. Du får råd från att uppfylla kraven i AFS 2015:4 till att tips om hur att minska farlig stress och byta ut den till kreativt flow. Det blir grundat i en bred forskning och går ned till en praktisk nivå med hur ni får en bättre stämning hos just er. Vi berättar även mer om vår utbildning Stresscoach chef.

Investering: 170 kr
Tid: 27 januari 2020 kl 18:30 – 20:30
Plats: Luntmakargatan 52, Stockholm
Anmälan: Boka din biljett genom att maila kontakt@kreativdialog.se Platsen är din efter att du betalat, anmälan är bindande. Endast 30 platser

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.