Gratis webinar om att dejta självsnällt

Tillhör du en av Sveriges 1,9 miljoner singlar och längtar efter att hitta någon att dela din vardag med? Har du precis börjat dejta eller har du hållit på länge och börjar trötta på att det aldrig blir som du hoppats? Var du än befinner dig i längtan efter att träffa rätt så ta möjligheten att lyssna på mitt gratis webinarium kl 10.00 imorgon (lördag 6 juni).

Jag kommer att berätta om vilka utmaningar vi själva skapar för oss och hur vi kan göra det mer lustfyllt att dejta genom enkla förhållningssätt. Det handlar om att våga vara sårbar inför en annan människa och samtidigt känna sig nyfiken på att möta en individs drömmar, förhoppningar och erfarenheter. Kärlek är egentligen mycket enkelt – det är vi människor som komplicerar den.

Registrera dig här nedan och få en länk till webinariet. När du har registrerat dig kommer du även kunna se det i efterhand om du får förhinder imorgon.

Registrera dig här

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *