Att arbeta som Compassioncoach

En compassioncoach är en coach som vägleder människor till inre- och yttre hälsa med hjälp av selfcompassion (compassionmetoden). Det innebär att du jobbar med tankar, känslor, beteenden och kroppen för att aktivera hjärnans trygghetssystem. I coachningen tränar man bland annat på att få ett vänligare och varmare förhållningssätt till sig själv och andra.

Ett annat verktyg du använder som compassioncoach är ACT, acceptance and commitment theraphy. ACT är en beteendeterapeutisk modell för psykologi som syftar till att hjälpa människor hitta ett förhållningssätt till tankar och känslor för att kunna styra sitt liv i den riktningen man vill. Målet är inte bara minskning av problem utan att leva ett rikt, värdefullt och meningsfullt liv. 

Förutom compassion och ACT, så jobbar en compassioncoach med yinyoga, mindfulness och medveten andning för att hjälpa sin klient att hitta till en lugn plattform för att kunna och orka ta sig ann det som är viktigt i livet.

Vill du bli licensierad compassioncoach? Under fem helger får du lära dig redskapen du behöver. Du jobbar även parallellt med självstudier och övningsklienter, för att sedan efter examen kunna ta emot egna grupper och klienter. Och nu under våren finns det möjlighet att göra hela utbildningen på distans.

Utbildningen startar den 30 januari 2021 och om du bestämmer dig och bokar din plats innan den 1 december får du 3000 kronor rabatt.

Läs mer om pris, innehåll och hur du anmäler dig här

”Att utbilda mig till compassioncoach har inte bara gett mig kunskap att hjälpa andra att må bättre, jag har även fått ett varmare förhållningssätt till mig själv och mitt liv. Jag kan med värme rekommendera denna utbildning till alla som vill skapa meningsfullhet för andra och sig själv.”

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *