Välkommen till Själsfridkalendern

Du öppnar idag den första luckan till Sveriges enda kalender som kommer med din själsfrid. 24 dagar med vägar till inre lugn och balans i slutet av detta år 2020 som varit en utmaning för oss alla. Om du varje dag ger dig själv en stund under dessa veckor kommer du att ganska snart märka en förändring i ditt mående. Mindre stress, mer fokus och en större värme och omsorg för dig själv. Låt mig få ge dig denna present och se till att hitta tid för dig själv varje dag.

Själsfrid ser olika ut för olika människor, därför kommer vi tillsammans söka vägar till ditt lugn och din omtanke för dig själv. Du kommer att få meditationer, yinyogaövningar och tankar och du kan själv välja hur du vill lägga upp din resa till större själsfrid.

Idag startar vi med en kortare meditation. Endast tre minuter. Du kan sitta, stå eller ligga ned. Göra den var du än befinner dig. Du kan välja om du vill göra den med eller utan musik. Varmt välkommen till en stund – bara för dig och din själsfrid.

Tre minuter meditation
Tre minuter meditation med musik

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

1 kommentar till “Välkommen till Själsfridkalendern

  1. Bästa adventskaleNDern ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.