Lucka 12 – shakingyoga

Vi har i de övriga luckorna övat oss i att komma till ro och lyssna inåt. Idag vill jag bjuda dig på energi och glädje. Du får ett yogapass som frigör blockeringar och öppnar för nya krafter och fyller på med lyckohormoner. Det är min favorityoga, för du behöver inte kunna en massa positioner eller vara vig, du låter kroppen följa med musiken och göra som den vill och behöver. Och jag lovar dig att du efteråt kommer känna av effekten av dopamin.

Du behöver inte sätta på dig träningskläder, du behöver inte rulla fram yogamattan. Bjud in barnen, partnern, en vän eller gör passet i din ensamhet. Och släpp loss kroppen och glädjen. Välkommen till en lyckostund.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *