Lucka 13 – Lucia och yinyoga

Ni är många som har efterfrågat yinyogapasset som jag la ut tidigare i år. Ett 30 minuter långt pass med yinyoga som du gör liggandes. Avkopplande och skönt, där du samtidigt jobbar med bindväven, leder och mjukar upp trötta muskler. Ge dig själv den stunden idag. Du kommer att tacka dig själv efteråt, för man ångrar aldrig ett yinyogapass.

Önskar dig en skön Lucia.

Den 13 januari startar jag yinyoga på Maricare i Stockholm. Varje onsdag kl 18.00 – 19:30 hela våren. Du bokar de pass du vill gå på via BokaDirekt och se till att boka i tid, för jag har bara 6 platser och de brukar gå åt fort.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “Lucka 13 – Lucia och yinyoga

  1. Hej! TUsen tack för detta härliga Yinyogapass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.