Dejta självsnällt 2021

Tillhör du en av Sveriges 1,9 miljoner singlar? Om du tycker att livet känns fint och planerar att fortsätta att leva i självsamhet, vill jag gratulera dig till att ha hittat en bra plats i livet. Men om du som många andra ensamstående längtar efter att träffa någon, är att distanskursen Träffa rätt är något för dig.

Under åtta veckor kommer kroppsterapeuten Sofia Kreissl och jag vägleda dig genom dejtingens olika steg. Vi vet att dejting kan vara roligt och personligt utvecklande om du har rätt verktyg. Vi vill skapa nyfikenhet och självkänsla hos dig, så du vågar, vill och längtar efter att lära dig mer om dig själv tillsammans med en annan människa. Därför börjar vi tillsammans med dig att undersöka motstånd och hinder så du kan bygga upp dig själv inför mötet med andra.

Kursen börjar den 25 januari, så boka din plats redan nu. Du kommer att göra en investering i dig själv och ditt liv som öppnar nya dörrar till framtiden. Läs mer om utbildningen här Välkommen!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *