Hitta din inre styrka med hypnos

Är du redo för att ta ditt mående till en ny bättre nivå? Längtar du efter mindre stress, större tillit till ditt inre och ökad självkänsla? Brottas du med oro, fobier eller ett evigt sötsug? Vill du komma i kontakt med ett inre lugn? Tycker du inte att terapi, KBT eller coachning har hjälpt dig? Då tycker jag att du ska prova hypnosterapi.

Hypnos är ett väl beprövad terapimetod för att komma tillrätta med olika problem. Under en djup avslappning kan du lättare arbeta med tankar och känslor för att komma närmare dina mål. Vanligt områden att jobba med i hypnos är till exempel fobier, stresshantering, stärkande av självkänslan, beroenden och inre läkning.

Hur går hypnos till?
Du får vägledning in i en lugn och djup avslappning, där du tryggt kan komma i kontakt med det du vill arbeta med. Du är medveten hela tiden under hypnosen och upplever ett tillstånd av fokuserad uppmärksamhet. Tillsammans med mig får du under hypnosen en förändrad hjärnaktivitet, som hjälper dig att komma ur blockeringar och utveckla och stärka nya sunda tankebanor. Många beskriver det som ett trance-tillstånd som skiljer sig avsevärt från vardagen. Där kan du uppleva att din tidskänsla ändras till tidlöshet, yttre stimuli försvinner och smärta kan lindras. Du kommer att känna dig mer bekväm och avslappnad. Ditt vanliga tänkande minskar och blir mer bildligt.

En hypnos pågår ungefär i en timme. Du ligger bekvämt under tiden och allt du behöver göra är att lyssna på min röst. Vi inleder med att hjälpa din hjärna att gå ned i avslappning och därefter får dina tankar vägledning av mig att möta och hantera det du vill uppnå med hypnosen. Innan vårt första möte har vi kommit överens om ett mål och jag använder din önskan som vägledning för att att utveckla nya tankesätt och känsloverktyg i ditt medvetande. Vi skapar ingenting som du inte vill, du är trygg och lugn hela tiden och hela upplevelsen är mycket behaglig.

Erbjudande inför 2022
Nu har jag stora glädjen att ge dig ett unikt erbjudande. Om du bokar in dig hos mig på fyra hypnossessioner under våren 2022, innan den 9 januari, så betalar du ett paketpris för endast 2 500 kr för dessa fyra tillfällen (ordinarie pris 5 600 kr).

Jag har mottagning tisdagar och onsdagar på Maricare på Lysviksgatan 63 i Farsta (Stockholm). Måndagar och torsdagar arbetar jag via Zoom eller på min mottagning i Avesta (Dalarna). Och ja, du kan uppnå samma effekt av hypnosen via Zoom.

Låter det intressant? Mejla mig på kontakt[at]kreativdialog.se och boka din hypnos!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *