Ditt inre rum – webbkurs

Att möta människor under förändring, som jag gör i mitt arbete, är en av det sakerna som får mig att känna mig rik. En sak som slagit mig under alla dessa hundratals möten är att törsten efter andlighet blir allt mer uttalad hos de jag möter. I takt med att världen omkring oss känns osäker och vetenskapen mer fyrkantig och teknologisk, så växer det fram en längtan efter ett inre lugn. Kanske inte bara ett lugn, utan svar på frågan – finns det något mer än det omkring mig jag ser och kan ta på. Ibland träffar jag människor som har en stark intuition eller som kan föra en dialog med sina andliga guider eller läsa energier. Men allt oftare möter jag de som känner både en längtan och en nyfikenhet efter att känna in och förstå mer av sin egen andlighet.

Om du nu läser detta och känner igen dig så vill jag ge dig en chans att öppna den dörren. Jag kommer under försommaren hålla en webbkurs om andlig utveckling. Under fem veckor vill jag erbjuda dig verktyg att utforska din längtan och nyfikenhet för att hitta din väg till inre lugn och tillit. Det är inte min ambition att berätta för dig vad du ska tro på eller hur universum är utformat – nej jag vill ge dig modet att utforska ditt inre rum så du själv kan upptäcka hur din andlighet ser ut. Din resa är unik och din tro är inte som någon annans, men vägen dit kan vi resa tillsammans.

Under dessa fem veckor kommer du att få lära dig om kraften bakom intentioner, du kommer att få utforska din egen intuition och hitta till din egen guidning. Allt detta finns redan inom dig, tillsammans öppnar vi dörren till det som väntar i ditt inre rum. Jag vågar lova dig att den här kursen kommer att blir en milstolpe i ditt liv – början på ett spännande äventyr.

När? Måndagar 19.00 – 20:15 med start 30 maj tom 27 juni
Hur? Via webbinarium, du kan delta via dator, telefon eller platta. Du ser och hör mig och kan chatta med mig och de andra deltagarna. Föreläsningarna spelas även in, så om du får förhinder kan du se dem i efterhand.
Vad ingår? Fem föreläsningar, digitala kompendium och övningar.
Vad kostar det? 1995 kr
Hur anmäler jag mig? Mejla mig kontakt[at]kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *