Retreat med naturmagi

Våra förmödrar hade kunskapen som vi har tappat. För dem var det naturligt att hämta kraft, hitta svar och få läkning i skogen. Naturen ger oss alla urgamla redskap för att hela och växa. Dess fullkomliga tystnad är sammansatt av tusen småljud från träden, fåglarna och vinden. Det är här du kan höra dig själv. Långt ifrån vardagsstress och påverkan från andras krav och förväntningar. Det är också här du kan skapa magi, på samma sätt som våra förmödrar gjorde. Vågar du öppna upp dörren till din egen intuition?

  • Känner du att du sitter fast i gamla mönster och längtar efter att ta det där steget mot att leva mer helhjärtat?
  • Behöver du lugna den inre stressen och hitta tillbaka till dig själv?
  • Vill du lära dig att uppskatta och respektera dig själv mer?
  • Är du nyfiken på nordisk folktro och naturmagi?

Då välkomnar jag dig till ”Retreat med naturmagi” – en två dagar lång retreat mellan skog och älv i Avesta. Du kommer under dessa dagar att få vägledning med hjälp av trumresor, eldceremoni och naturmeditation till att hitta din egen röst och intuition. Under den resan kallar du åter din växtkraft och ditt mod att läka det som varit.

Första dagen får du verktyg att se och förstå det som har hållit dig tillbaka från att göra de förändringar du längtar efter. Med självsnällhet hjälper du dig själv att möta tankar, känslor, minnen och gamla mönster som skapar hinder i ditt liv. Vi gör en trumresa och skapar vår egen kraftsymbol.

Andra dagen skapar du dina intentioner för framtiden och hittar kraften och modet att manifestera det du längtar efter. Vi gör en eldceremoni för att befästa våra drömmar.

Du kan tillåta den här helgen att bli en vändpunkt för dig i din livssituation och jag garanterar att den blir en möjlighet för dig att slappna av och fylla på med energi, glädje och nya insikter. Jag vill ge dig redskapen till att kommunicera med ditt inre jag och en högre andlighet genom naturmagi, så du kan ge dig själv chansen att känna en större tillit till din egen intuition.

Om du vill kan du även få möjlighet till en kvällssittning, när vi tillsammans välkomnar natten och lyssnar in skogens vänliga väsen.

När? Retreten kommer att ske vid tre olika helger under sommaren. Välj den helgen som passar dig.
(Jag har små grupper och begränsat antal platser)
v. 22 – 3-4 juni
v. 26 – 1-2 juli
v. 35 – 2-3 september
Klockan 10.00 – 17.00 båda dagarna.
Var: Brunnbäcks stugby 13, Avesta (2 timmar med bil från Stockholm. Med tåg: åker du till Avesta-Krylbo)
Kostnad: 1900 kr (Lättare lunch, fika och material till kraftgudinnan)
Boende: Om du inte bor i närheten, så rekommenderar jag Brunnbäcks Herrgård eller Ting1903 men det finns många fina B&B och hotell i krokarna.
Frågor och anmälan: kontakt@kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *