Naturmagi – en webbkurs i sommar

Allt fler har tröttnat på vår stressade levnadsstil. Vi längtar efter ett annat sätt att leva, verka och vara. Kanske kan du hitta dörren till det du letar efter genom naturmagi?

Naturmagi är att gå tillbaka till våra fornordiska rötter och plocka fram de redskap vi hade då för att hämta kraft, hitta svar och ge kroppen rätt förutsättningar för läkning. Våra förmödrar använde sig dagligen av naturen, våra element och en kunskap om att allt är liv i sökandet efter livsbalans. Naturmagi är att öppna blicken för magin i naturen och med hjälp av den bygga det liv jag önskar och behöver. Alla besitter intuition och en förmåga att manifestera det vi önskar, men få av oss vet hur vi låser upp våra gåvor.

Under sex veckor i sommar kommer du att få följa med på en resa till våra förmödrars värld och undersöka om deras verktyg kan fungera lika bra i din värld. Går det att ha en fot i vår fysiska verklighet och den andra foten i en andlig ursprunglig värld? Låt oss tillsammans utforska det ur ett historiskt, psykologiskt och andligt perspektiv. Vi kommer att lära oss mer om:

  • Naturmagi – porten in till intuition och läkning
  • Fornnordiska gudinnor – öppnar för magi och feminin kraft
  • De fyra elementen – vikten av att grunda sig och leva i och med elementen
  • Skogens heliga väsen – lekens helande kraft
  • Runor – kraften i skapande
  • Ceremonin – intention och manifestation genom avslut, övergång och firande

Om du blir nyfiken så tror jag att den här kursen är för dig. Låt sommaren få bli ett utforskande av naturens magi.

När? sex ONSDAGAR kl 19.00 – 20.15 med start den 14 juni
Hur? Via webbinarium – du tar del av en liveföreläsning via din dator, platta eller telefon. Du syns och hörs inte, men kan chatta med mig. Föreläsningarna spelas in och om du inte kan delta kan du se dem i efterhand.
Investering? 1400 kr
Anmälan: kontakt@kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *