Lucka 21 – trädmeditation

Längtar du som jag efter sol och sommaräng? Känslan av att luta ryggen mot en solvarm trädstam och titta upp i trädkronans lövverk och känna solens mjuka strålar mellan grönskan. Missförstå mig inte – jag älskar vinter, snö och naturens tysta vila. Men idag vill jag ändå ge dig en sommardag i present. Så oavsett om du är för eller emot vintern så får du en stund på sommarängen av mig idag. Vi ska göra en kraftfull trädmeditation. Dessa meditationer har används av alla kulturer och religioner i alla tider. Vi använder trädet för att hitta tillbaka till vår inre kärna och känna oss både grundade och öppna för livets möjligheter.

Så låt oss njuta av sommar, vårt eget träd och vår egen närvaro en stund.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *