Naturupplevelser är som godis för själen.

I morse när jag drog upp rullgardinen här i min lilla stuga på Masesgården, så möttes jag över en soluppgång över ett gnistrande snötäcke. Jag slängde på mig kläderna och tog med mig kameran ut. Det var så vacker att det gjorde lite ont i hjärtat. Jag pulsade ned till Siljans vattenbryn och njöt av allt jag såg.

Med mig hela dagen följde sedan ett lugn och en glädje. Stunden tillsammans med skönheten i varje liten istäckt gren var som godis för själen.

Vilket vackert land vi bor i.

Det blir allt för ikväll. Att vara gäst och kursledare på hälsohem är härligt, men gör mig så trött så trött. Så nu ska jag krypa ned i sängen.
Godnatt.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *