Lucka 4 – it takes two to tango

Stressen kring jul handlar mycket om förväntningar.  En vill ha tillbaka sin barndomsjul som handlar om tradition och familj, en annan vill passa på att vila eftersom det är semester. Vi bär med oss våra erfarenheter och förväntningar in i julen och för många av oss är det mycket starkt laddat. Laddat eftersom vi alla äger vår egen bild av hur saker ska vara just denna helg.

Men vi kan inte gå och hoppas att vår partner eller familj ska lista ut hur vi vill ha julen, utan vi behöver berätta om det. Min vän – nu är det dags att börja berätta vad du vill ha ut av julen. Och glöm inte att fråga de du ska fira tillsammans med vad de helst av allt vill uppleva dessa dagar.  Varför inte sammankalla till ett familjeråd och be alla skriva lista tre saker de vill uppnå/ ha ut av julen. Se sedan om ni hittar hittar likheter, samma mål och önskningar. Eller om ni kan prioritera och hjälpas åt att nå önskningarna.

Glad andra advent!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *