May the force be with you

Det är alltid så härligt att läsa era bloggkommentarer och förra inlägget från Julia gav många reaktioner, både som jag fick via mejl och här på bloggen. Jag vill bara berätta att hon har fått alla svar och tackar för era goda råd och ert medkännande och hon har lovat att återkomma och berätta hur det går.

Idag har jag lite bråttom och hinner inte skriva något inlägg. Men jag har en bild som jag tycker säger så mycket. Ha en skön tisdag!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat

2 kommentarer till “May the force be with you

  1. Mycket vackert foto!! Ibland är det så skönt med foton som man bara tar för att de är så himla vackra….

    Kram

  2. Tack Aase! Ja det är härligt att kunna fånga något vackert på bild. För att sedan komma tillbaka till det och vila i skönheten.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *