Sluta älta och grubbla.

Skrivet i januari -09

Sluta älta och grubbla av Ove Wadström.

Ett ljus i tunneln till alla oss som kan ligga vaken på nätterna med en oro snurrande på högvarv inom oss. Till oss som lägger energi och kraft på katastroftänkande eller problem som känns olösbara. Vi får goda råd, glada tillrop och tröst av vår omgivning – men det botar inte vårt grubblande.

Psykologen Olle Wadström har skrivit denna fantastiska bok om hur det kommer sig att vi lägger ned timmar, månader och år av våra liv till att älta. Han ger oss också en verktygslåda full av användbara övningar, som tar oss ur vår vånda. Orsaken bakom dina grubblerier är kanske inte den du tror och lösningen är hisnande. Med hjälp av KBT, Mindfulness, tålamod och kärlek till dig själv, kan du dra undan orosdraperiet och se klarare på dig själv och dina problem. Kanske är det så att det du tror är ditt bekymmer inte är det verkliga problemet?

Läs, lär, öva och njut av lugnet som följer.

WADSTROM

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

1 kommentar till “Sluta älta och grubbla.

  1. Tack vilken härlig blogg du har:-)den är sparad och jag kommer att åtekomma hela tiden,jag älskar dina boktips.
    jag önskar dig all kärlek och ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.