En dålig dag går alltid över.

Igår var en dålig dag. Ni vet en sån där dag som aldrig når riktigt hela vägen fram, som är på väg att bli bra för att man har sett fram mot vissa saker, men så faller det innan mållinjen. En dag där allt blir tokigt och till och med saker som mitt hår och maten jag lagar är en katastrof. Tillslut blir man inte förvånad när dessutom en förkylning ligger och lurar.

Jag gjorde några tappra försök igår och funderade på om jag skulle bombadera mig med positiva affirmationer och försöka vända på dagen. Men nej, jag hade varken ork eller lust. Istället konstaterade jag att – det är okej att ha en dålig dag ibland. En dag då tokiga saker händer och jag ser ut som en rugguggla och helst av allt vill krypa ned under täcket. Det är helt i sin ordning. Så jag lät dagen ha sin gång och tog till och med bild på den (tur att den blev lite suddig):

Sen skyllde jag på min spirande förkylning och gick och la mig vid åtta-tiden med en spännande deckare.

Faktum är när jag vaknade i morse så kände jag mig både pigg och frisk. Och när jag ser tillbaka på gårdagen, så ser jag med lätthet flera toppenbra saker som hände och som jag gjorde. Jag hade ett konstruktivt och härligt möte med en klient, jag gick på handledning med min fina och energigivande vän och jag kunde ägna en god stund åt att läsa min deckare.  Genom mina dåligt-humör-glasögon, så såg jag inte dessa bra saker. Då fick det vara så, för jag kan glädjas åt dem idag.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

3 kommentarer till “En dålig dag går alltid över.

 1. Härliga du! Du ger mig bra vibrationer 😉 och massa energi genom att ge insikt i hur jag kan tänka mina dåliga dagar. Kram och hoppas du får en skön och givande dag idag också.

 2. Min fina Marie-Louise! Tack för att du peppar mig – dina ord gör att jag orkar skriva om även dåliga dagar.
  Kvinnligt nätverkande – att vi stöttar varandra! Det är så skönt.
  Stor kram och allt gott till dig!

 3. Underbara härliga Maria!

  Tack för alla klokheter du delar med dig av och för att du är just du!

  En underbar självmedvetenhet och ärlighet som är så magiskt smittsam!

  Kärlek ღ Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *