På spåret

Nu är jag på väg igen. Jag har packat min stora väska med allt från jobbmaterial, tjocka termobyxor och yogakläder. Kosan styr mot Leksand och det härliga hälsohemmet Masesgården. Där ska min genombegåvade kollega Cathrine Schûck och jag spendera sex dagar. Förutom att vi ska njuta av god ekologisk mat, träning och sagolik natur, kommer vi även att hålla en utbildning för deltagarna på hälsohemmet. En utbildning i ”Aldrig mera banta – nå din hälsovikt med KBT.”

Det är tredje gången vi håller utbildningen på Masesgården och det har hittills varit oförglömliga veckor. Deltagarna på kursen hjälper oss att skapa en givande och rolig utbildning som ofta lockar till insikter, men också skratt och förlösande tårar. Vi känner oss så priviligerade att få möjlighet att möta en grupp människor som alla vill lära sig mer om sin relation till mat och vikt i denna fina och varma miljö.

Datorn är med, så vi kommer att fortsätta att träffas här om ni vill.

 

 

image

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “På spåret

  1. Ha en finfin vecka!

  2. ååå, vad trevligt ni ska ha. Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *