Dags att sluta att banta och nå din hälsovikt till våren?

Vilket gäng! Vilken samlad vilja! Vilken enorm kunskap! Tillsammans händer det nya saker varje dag. Tankar som föds, beslut som fattas, motivation som fylls på och konstruktiva lösningar uppfinns. Vi har en kurs i Gå ned i vikt med KBT. Det är tredje gången min kollega Cathrine Schück och jag håller denna kurs på Masesgården, det är femte året i rad och kanske grupp nummer 40 som vi håller kursen för. Hundratals män och kvinnor har vi haft förmånen att  hjälpa att sluta banta och i stället skaffa en hållbar hälsovikt genom att ta itu med sitt matberoende och sitt ätbeteende. Varje gång lär vi oss något nytt.

Nästa onsdag – den 15.e februari startar nästa 10 veckors kurs i Stockholm. Om du själv är trött på att jojobanta och vill hitta ett hållbart levnadssätt där du, maten och vikten är goda vänner – nu och för alltid – då är denna kurs något för dig. Om du vill arbeta med ditt ätbeteende och lära dig att skilja på hunger och sug. Om du behöver göra något åt vardagsstressen och hitta tillbaka till din självkänsla. Allt detta och mycket mer lär vi oss under 10 veckor. En investering för livet.

Ur kursmaterialet:
LCHFs goda inverkan på vikten och sötsuget
Lär dig se skillnad mellan hunger – sug
Olika verktyg för att hantera suget
Identifiera din ätarprofil
Mindful eating
Öka självkänslan
Minska vardagsstressen
Ta del av enkla och goda recept och nytt materia ännu inte publicerat från vår kommande bok.

Tid: Onsdagar 18:00 – 19:30
Datum: 15 februari – 2 maj, (uppehåll den 11 och 25 april)
Plats: Slipgatan 13, Söder i Stockholm
Antal: 10 tillfällen
Pris: 3900 kr
Kurslitteratur ingår i priset. Du får boken Helhetsmetoden av Maria Helander och Cathrine Schück

Läs mer på www.kreativdialog.se eller ring eller mejla direkt för att boka en plats.
Maria Helander 070-289 70 40 eller maria.helander@kreativdialog.se

 

Dags att bli stolt över dig själv!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *