Dagens affirmation

Vad händer om en dörr stäng mitt framför din näsa, är du öppen att se hur ett fönster öppnas? Kan du känna dig nyfiken över hur saker som ser lite väl hopplösa ut, faktiskt kommer att lösa sig tillslut? Det är så lätt att låta oron ta över, så vi sluter oss över vår rädsla och inte ser vad som kommer där framme vid horisonten. Var ligger din drivkraft? I din rädsla eller din nyfikenhet? Pröva att känna dig öppen idag. Det kräver tillit. Kan du lita på att saker och ting löser sig trots allt… eller kanske på grund av allt? Testa att känna dig öppen. Vad kan hända om du släpper din rädsla en stund? Pröva att känna dig öppen idag och tillitsfull.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Dagens affirmation

 1. Hej, Nu känner jag mig lite svag, jag oroar mig mycket för små och stora saker. Men jag tar till mig budskapet. Ha en skön tisdag. Kram

 2. Samma här känns lätt hopplöst just nu men nu blev jag lugnare.. Tack för fin och bra text, även jag skall försöka anamma det här idag.

 3. TACK!!
  Hittade precis din blogg, sitter och läser igenom och blir helt slagen av all klokhet!
  Kram

 4. Marie-Louise, att vara svag ibland är också okej. Jag tyckte att Mia Lundin (Författaren till ”Kaos i kvinnohjärnan”) uttryckte det så bra ”Att vara svag och utmattad är kroppens smarta signal på att vi behöver vila, vila och åter vila”. Det finns ingen som har superkrafter, utan behöver man vila så behöver man.

  Marilyn, det låter inte så roligt att det känns hopplöst. Skicka mig ett brev och berätta – ibland kan det kännas lite bättre att skriva av sig och veta att någon läser och bryr sig.

  S – vad roligt att du har hittat min blogg! Välkommen och hoppas att du kommer att återvända. Varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *