Dagens affirmation

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

2 kommentarer till “Dagens affirmation

 1. Underbart foto och tankvärda ord….
  Tror jag väljer som du, för just idag känner jag mig trygg. Jag lade min kropp i osteopatens händer, han knäckte, drog och tänjde, sträckte och böjde…. Mjukt och varsamt.
  Efter en timmes behandling sa han: – Det räcker för idag, vi ska inte pina dig mer! Tack sa jag. Bokade ny tid, betalde och tog jackan från galgen. Sträckte upp armarna och stannade i rörelsen…. Titade på min räddare och sa:
  – Det gör inte ont!!!! Vilken känsla, jag hade inte ont!!

  Ikväll sitter jag nöjd i soffhörnet, lite mer träningsvärk har jag allt i min kropp, fibromyalgin känns men mina armar värker inte, jag kan klia mig på ryggen utan spaggetisleven!!! Vilken lycka!

  Jag känner mig trygg i vetkapen at jag anlitat ett proffs att hjälpa mig, fyra månader av värk är på väg att bli sååååå mycket bättre!!!

  Tack för tankvärda inlägg, affirmationer och underbara foton! Har liksom inte hunnit med att kommentera när livet tagit över. Ikväll stannar jag upp och Tackar för det goda som ikväll finns i min värld! KramKram AA

 2. vilken härlig bild! hittade din blogg via mindfulnessmamma och tillsammans med hennes blogg har era inlägg blivit kvällens skönaste stund. tack för alla kloka ord du delar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *