Tomt…

Sitter framför skärmen och funderar på vad jag ska skriva om idag. Och det är helt tomt. Tänker inga kloka saker idag och hur jag än letar i huvudet så kan jag inte komma på något intressant. Bläddrar lite bland mina opublicerade tankebilder och hittar denna.

Kände att den bilden är till mig idag. Klokhet, lyskraft, att alltid ha ett ord att leverera eller något varmt att ge, det kan man inte ta för givet att det alltid finns där på morgonen man slår upp sina ögon. Så idag, mina vänner. Idag blir det inget klokt, tänkvärt eller underfundigt. Idag är det tomt. Men det är helt i sin ordning.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

4 kommentarer till “Tomt…

 1. Idag är det i sin ordning att någon skickar ett litet värmeljus till Dig, som Tack för alla de gånger Du har delat med dig av kärlek och omtankar, förslag och goda råd till dina vänner.
  Helst vill jag sända dig stora famnen full av levande ljus!

  Varma kramar! Tack för att Du finns <3

 2. Acceptans – ack så viktigt.

  Pratade precis med maken om det här.
  Om hur vi gärna vill må lite bättre när vi har dagar som är sämre än vanligt – istället för att säga till oss själva: Så här är det idag…och det får vara så.

  Varma första vårmånadsdags-hälsningar!

 3. Så klok och förståndig även denna dag då det är ”tomt” i ditt huvud. Ha en skön dag. kram

 4. Vilken underbar blogg jag hamnade i, efter att ett tips på en annan fbsida!
  Precis som symboliken med din glödlampa känner jag mig också idag! Hemma 3:e dagen i influensa med muskelvärk, feber och hosta. Borde bara acceptera att allt är i sin ordning som du skriver – men vad gör jag? Jo, försöker må bättre än jag gör och uträtta massa saker här hemma som jag annars inte hinner när jag jobbar… Resultatet: Jag blir ännu mer utmattad och sjuk. Dina ord var precis det jag behövde läsa just nu. Tror bestämt jag ska krypa ner under täcket och ”bara vara” en stund, koppla av, sova en stund och tillåta mig vara sjuk.
  Tack för en härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *