En välsignad dag

Inspiration. Glädje. Värme. Tacksamhet.

Jag har precis kommit hem från min härliga kollega Catherine Schücks och min workshop och känner precis detta.  Trots att det mest var vi som pratade, hade vi ett gäng varma, roliga och kloka människor framför oss som delade med sig och fick oss att växa några centimeter. Och efteråt kunde vi bara konstatera – vi har tur som får göra såna här saker.

Vi pratade om LCHF och hur det påverkat vår kropp och hälsa och berättade hur vi själva äter.

Därefter fick våra gäster njuta av restaurang Coco & Carmens otroligt goda LCHF-buffé.

Sen pratade vi om KBT och våra deltagare fick fundera över sina egna högrisksituationer, det vill säga tillfällen då de har lättare att falla för sug. Slutligen fick alla prova på Mindfulness.

Vi är så nöjda över dagen och hoppas snart få möjlighet att göra om det. Att få förmånen att arbeta med människor på detta sätt är oerhört inspirerade. Tack alla ni som var där och bidrog med er närvaro, den varma stämningen och era kunskaper och erfarenheter! Tack!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “En välsignad dag

  1. Tack för en genomtrevlig dag med god mat o många varma, trevliga deltagare. Intressant med övningen i ”medveten närvaro”, något att verkligen träna på. Så fint att få dela erfarenheter under föreläsningarna o få svar på frågor. En fin dag. Kram <3

  2. Vi är så glada att vi fick möjlighet att genomföra denna dag. Det var en härlig upplevelse.
    Tack för att du var med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *