Med önskan om en skön lördag

Idag, mina vänner, så kommer jag att fara iväg på min Mindfulnessutbildning. Ett steg närmare min instruktörstitel. Så just nu är jag på språng men, återkommer med goda råd, tips och tankar direkt från allas vår Mindfulnessguru Ola Schenström.

Tills dess önskar jag er en skön lördag med dessa ord.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

1 kommentar till “Med önskan om en skön lördag

  1. Vilket underbart foto och vacker text…
    Tack Maria för all kraft du ger och som jag fyler på mitt energiförråd av!!! Varje dag suger jag till mig dina ord som en svamp, men orken har inte räckt till det sista att lämna ett spår efter mig…
    Hopaps det går bra m din kurs. Jag har nu gått fem ggr hos företagshälsovården, mycket nöjd och försöker få till att använda mig av de verktyg jag lärt mig i min vardag! För det behövs. Ha en skön helg! Kram Aase

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *