Ovillkorlig kärlek och respekt

Jag blir lycklig när jag hittar klokskap mellan hårda pärmar. När en bok berättar kloka saker för mig, påminner mig om något jag glömt eller skapar en nyfikenhet. Boken Ovillkorlig lyckas med detta konstycke.

Jag vill krama författarinnan Ulrika Arvas när jag läser boken för att hon påminner mig om viktiga saker.  På ett okrångligt och direkt sätt beskriver hon relationer och hur vi kan göra för att utveckla, underlätta och njuta mer av våra förhållanden till andra människor. Jag inser att vi inte behöver ha tålamod som en zenmästare, vara kloka som neurologer eller välutbildade som psykoterapeuter för att få en relation att fungera. Det handlar om kärlek och respekt i vardagen – att förstå och acceptera att vi är olika.  ”Män behöver ovillkorlig respekt, kvinnor vill vara ovillkorligt älskade.”

Så gå in och beställ boken Ovillkorlig – åt dig eller någon du älskar och respekterar ovillkorligt.  www.ovillkorlig.se

ovillkorlig

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *