Varsågod – en buffé med tankar om livet.

Jag rensade ibland mina tankebilder och hittade några som jag aldrig har publicerat av den enkla anledningen att jag inte har haft något att säga om dem just då. Så här mina vänner är en blandad kompott med tankar om livet.

.

.

.

.

.

.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

4 kommentarer till “Varsågod – en buffé med tankar om livet.

  1. Så vackra tänkvärda. Tack för det ! kram och ha en skön dag.

  2. hej..

    många härliga bilder, som jag nu skriver ut och sätter upp på min arbetsplats..

    // elisabeth

  3. Tack både för fina bilder och fina tankar:-)

    Kram!

  4. Ska försöka ta till mig dina fina budskap, men igår fick jag reda på att jag blir uppsagt från mitt jobb pga av min kroniska sjukdom och jag är helt förkrossad.. 🙁 Har precis skrivit ett inlägg om det på min blogg ifall du skulle vilja skriva något peppande eller har något tips till mig där.. Kram Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *