Bloggen har fått nya vårkläder.

Välkommen till min blogg! Du som har följt med ett tag, ser har jag gjort ett litet ansiktslyft av sidan, hoppas att du tycker att det känns bra. Framför allt kommer det vara lättare att läsa era kommentarer, vilket var lite svårt i förra mallen.

Jag ska alldeles straxt gå ut i den vackra vårsolen med min vovve, men först vill jag berätta för er om en bok som har hjälpt mig genom det här året. Den har varje morgon fått mig att känna mig lite gladare och starkare, trots att det ibland har känts lite motigt. Det som är lite speciellt med denna bok är att jag inte har läst den, utan den står bara i min bokhylla precis vid min arbetsplats, så varje morgon när jag sätter på datorn ser jag dess titel. Boken heter Tusen skäl att vara tacksam av Patricia Tudor Sandahl. Och det är en skön påminnelse, särskilt de dagar som känns grå.

Nu får du en bild av mig. Du vet väl om att du kan klicka direkt på bilden och då förstoras den, så du lättare kan skriva ut den. Skriv ut denna bild – sätt den vid din dator – påminn dig varje morgon om att trots att det ibland känns riktigt eländigt – så har du tusen skäl att vara tacksam.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

5 kommentarer till “Bloggen har fått nya vårkläder.

  1. Jättefin sida Maria, verkligen ett lyft!! KUL

  2. Snyggt!
    Ja jag instämmer i det du skriver – tacksamhetsträning har hjälpt mig mycket också.

    Varma solskenshälsningar!

  3. Fint det blev här inne 😀 Kram på dig och ha en bra dag.

  4. Bara en titel som den gör att man tänker till lite extra varje gång man ser den.

  5. Tack! Vad glad jag blir att ni uppskattar bloggens utseende. Det är alltid lite läskigt att göra sig av med något gammalt och pröva något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *