Prisregn över er läsare!

Snart 2000 besökare efter bara fem veckors bloggande. Det måste vi fira! Självklart genom ett prisregn över er läsare. Jag lottar ut fina produkter för din hälsa och ditt välmående.

Så här gör du för att vara med i utlottningen:

1 lott – skriv ett inlägg på min blogg.
1 lott – gå med i min grupp på Facebook Kafé Kreativ Dialog. Då får du även en gratis prenumeration av dagliga mejl med affirmationer, citat, övningar och tankar.

(Sålunda kan du öka dina chanser genom att både skriva ett inlägg och gå med i Kafé Kreativ Dialog. Alla ni som redan är med i Kafé Kreativ Dialog får självklart automatiskt en lott).

Dragningen sker den 15 februari

Priser:

Mindfulness för nybörjare – 2 CD
Med mindfulness kan du öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiska sätt att reagera och ökar din valfrihet och flexibilitet. Din stress minskar och din förmåga att njuta och leva i nuet ökar. Mindfulness för nybörjare är tänkt för dig som har ont om tid men är nyfiken på vad minfulness är. Kanske kan du avsätta 5-10 minuter då och då för att se om det kan göra någon skillnad i ditt liv. Talskivan ger information om vad mindfulness och meditation är, olika områden som mindfulness kan användas på, vad som sker i kropp och hjärna vid övning och om viktiga attityder vid träning. Den här skivan kan du lyssna på när du har tid till exempel på väg till jobbet. Övningsskivan består av sju korta, enkla meditationer som du till exempel kan göra vid en paus på jobbet eller hemma.
Värde 300 kr

mindfulness

Cicaclean alcospray
Cicaclean är en 70% alcospray som verkar snabbt och effektivt utan att lämna en kladdig yta på huden. Innehåller även mjukgörande Aloe Vera och antioxidanten vitamin E som är vårdande för huden. Cicaclean är godkänd av läkemedelsverket och kan användas på barn och personer med känslig hud.

Förpackningen gör det möjligt att spraya ytor som t. ex. toalettsitsar, handtag, kundvagnar och dylikt. Den skiljer sig också väsentligt från konkurrenterna genom att den appliceras i aerosolform (sprayform). Att applicera alcospray med hjälp av aerosol är helt unikt på marknaden, och gör det mycket lättare att komma åt naglar och skymda områden på handen.
Värde 50 kr

cicaclean

Ovillkorlig – en presentbok om Kärlek och Respekt.
Kvinnor behöver ovillkorlig kärlek och män förväntar sig ovillkorlig respekt. När vi är förälskade ger vi det naturligt, men med tiden falnar förälskelsens glöd och vi ändrar vår kommunikation.

Boken beskriver i enkla ordalag hur du bryter mönstret och får tillbaka din fantastiska relation. Vill du förbättra eller få en ny relation ger boken dig grunderna i hur du kan visa uppskattning på ett kärleksspråk som din partner eller kollega verkligen förstår.
Värde 149 kr

ovillkorlig

En bukett vårtulpaner
Välkomna våren med en bukett vackra tulpaner eller någon annan fin favoritblomma. Du får en blomstercheck på 50 kr.

En nyckelring från Kreativ Insikt
Som en lite påminnelse till dig själv om att följa dina drömmar, fäster du denna ring på dina nycklar.
Värde 50 kr
nyckelring

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

5 kommentarer till “Prisregn över er läsare!

 1. Men oj vilken braig tävling/utlottning! Självklart vill jag vara med. Jag har precis sett till att bli medlem på din Facebokk grupp också. Ska bli jättespännande att följa dig där också!

 2. Jag är gärna med på 1 lott om blomsterchecken eller nyckelringen – det budskapet är verkligen något jag vill påminna mig om 🙂

 3. Härligt tjejer! Ni är med i utlottningen!Vi väntar med spänning. 🙂

 4. Självklart vill jag delta i den här trevliga tävligen, dock har jag inte facebook och så får det nog förbli.
  Nu ska jag läsa vidare på din trevliga blogg.

 5. Hej Skoogstrollet, du är med i tävlingen! Din kommentar ger dig en lott.
  Ha en skön dag!
  Varma hälsningar
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *