Sista bilderna tagna…

Då är det snart dags att ta farväl av Mallorca för denna gång. Vi har tagit de sista bilderna och lagat de sista rätterna. Idag har Cathrine konstaterat att jag gör ett bättre jobb bakom kameran än framför den, eftersom jag blir som en vandrande pinne när vår fotograf Zara plockar fram en kamera och ska ta bilder på mig. Cathrine får göra lustiga grimaser för att jag ska skratta avslappnat och inte le som om jag samtidigt försökte svälja en mango. Nä, att bli fotograferad är inte min grej… möjligtvis om jag får titta åt ett annat håll eller sova.

Fotograf är som vanligt Zara och de snygga träningskläderna kommer från Keepitup

Jag är oändligt trött och trots att det är med vemod vi lämnar denna fina ö så ska det bli så skönt att komma hem. Allting hemma får ett extra fint skimmer i längtans ljuset. Särskilt gott ska det blir att få sätta sig framför sin dator och har tillgång till mitt egna snabba trådlösa nätverk! Här har vi fått betala för att dricka kaffe för att få surfa en stund

Nå mina vänner. Nu ska vi snart möta upp Zara och hennes man för att äta en bit mat och fira ett gott arbete.

Ha en skön måndagskväll och tack för att du läser min blogg!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *