Hemfärd och ett vemodigt avsked

Ja, då säger vi farväl till Mallorca denna gång. Med både vedmod och lättnad åker vi snart till flygplatsen. Ön är så vacker och jag kommer att sakna denna vackra utsikt från min balkong.

Igår kväll var vi ute och åt en god middag, vår fotograf Zara och hennes man John, Cathrine och jag, för att fira att halva boken är klar. Att ta bilder och skapa recept är en stor process, men det är samtidigt underbart roligt och spännande. Nu kommer den andra stora delen och det är att skapa texten och sedan när manuset är inskickat så  ska texten redigeras. Så det är en lång och arbetsam process kvar. Som jag självklart ser som en stor förmån att få vara en del av.

Så mina vänner, nästa gång vi hörs är jag hemma i Stockholm igen. Och då tänker jag återgå till ordningen på min blogg och fokusera på saker jag brukar skriva om. Men det har varit roligt att rapportera från vårt arbete på denna vackra ö och jag hoppas att även du har uppskattat våra funderingar kring den kommande boken.

Tack för att du läser min blogg.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “Hemfärd och ett vemodigt avsked

  1. Tack för att jag/vi fick ”följa med”!

    Varma försommarhälsningar & Välkommen hem!

  2. Tack SoF!
    Jag såg på SMHIs hemsida att det är jättefint väder i Sverige. Det var fortfarande spirande vår när jag åkte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *