Två och en halv veckor kvar!

Tänk om jag kunde ge dig Ditt bästa jag?! Tänk om det är så att du går omkring och inte vet  hur bra du kan må! Om den där tröttheten, de upprepade småförkylningarna, humörsvängningarna och dina finnar skulle kunna försvinna? Tänk om tre månader med hälsosam mat, vitaminer, träning och lugn kan hjälpa dig och din kropp att plocka fram det bästa hos dig?

Som det gör hos mig. Det här är mina vinster än så länge efter två och en halv månader på mitt Bästa jag-projekt:
– Piggare och starkare, vilket gör att jag vaknar tidigt utvilad och orkar hela dagen.
– Mitt PMS, som bara hade blivit värre med åren har helt försvunnit.
– Jag har fått en fin rosig hy och mindre rynkor (bara det är ju värt en hel del)
– Blivit av med celluliterna
– Blivit fastare i kroppen, men lösare i bindväven vilket är ett tecken på att kroppen håller på att rensa ut en massa gammalt skräp.
– Jämnare i humöret och gladare
– Gått ned en klädstorlek.

Förstår ni att jag är glad för min födelsedagspresent till mig själv?!

Igår nallade jag tre nävar chips och tre salta godisbitar av min älskling och fick riktigt ont i magen efteråt. Det här är nackdelen med att avstå socker och snabba kolhydrater, eller kanske fördelen – man vänjer av kroppen med det. Då är det ganska lätt att inse vad sockret och allt annat som finns i skräpmaten gör med vår kropp. Idag vaknade jag svullen i kroppen och trött och jag vet att det berodde på vad jag åt igår. Förutom chipsen och godiset åt jag popcorn och saltet samt allt stärkelse i popcorn har alltid gjort att jag svullnar.  Men det fina i kråksången är att så länge man är medveten om vad man betalar för det man stoppar i sig, så tillhör jag den skolan att jag tycker att det är okej att göra undantag.

Jag tycker att det går bättre och bättre med Mitt bästa jag-projekt. Nu när knät och höften även har läkt, så är jag i full gång med träningen igen. Förra veckan blev det tre löppass och ett pass på gymmet. Det är helt underbart. För med hjälp av maten jag äter, så har jag mer energi och känner att jag är på väg att börja prestera mitt bästa.

 Allt fler hör av sig och ber mig om att få hjälp med att uppnå sitt bästa jag. Det gör mig så lycklig att mitt projekt har inspirerat fler att må bättre. Det är den bästa present jag kan få. I slutet på augusti kommer jag att sätta igång med Ditt bästa jag, då jag och en näringsrådgivare kommer att skräddarsy personliga projekt för dem som vill ha hjälp att må bättre. Vi håller på att utarbeta detaljerna, mer information kommer snart.

Här skiner solen. Hur är det hos dig?
Ha en skön måndag och tack för att du läser min blogg.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “Två och en halv veckor kvar!

  1. Vad skönt det låter Maria! Ser fram emot Ditt bästa dag 😀
    Solen lyser med sin fråvaro i Götet, men det regnar i alla fall inte…alltid något…
    Ha en fin måndag du oxå 😀 Kram !

  2. Grattis Maria, bra jobbat 🙂

    Kram /Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *