I stillheten möter du dig själv

Din tid är begränsad, så slösa inte bort den på att leva någon annans liv. Låt inte bruset av andras åsikter dränka din egen innersta röst. Och viktigast av allt, ha modet att följa ditt hjärta och din intuition.

Steve Jobs

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

4 kommentarer till “I stillheten möter du dig själv

  1. Jag Bara älskar att läsa det du skriver ❤ skriver inte alltid kommentarer men vill med denna kommentar berätta för dig hur mycket du och det du skriver berikar mig och mitt liv ❤ du är en sann inspirationskälla och jag suger åt mig extra mycket kust nu av dina ord då jag tagit semester från mycket av det tekniska ❤ det jag går in på nätet för under denna ”semester” är för att läsa dina inlägg för att använda det i mina reflektioner. Så ett stort och ödmjukt tack till dig du vackra människa, själ och vän ❤ med kärlek och tacksamhet ❤ namaste Anna

  2. som Anna , så er jeg så glad for athave set dine kommentarer om de her ting, alt du skriver om føles så sandt og jeg velkommer det meget i mit liv…. tak Maria

  3. Fantastiskt skrivet. Var precis de orden jag behövde läsa. Önskar att man en dag kunde ta makten över sig själv.
    Du är grym. 🙂 kram Nina

  4. Ibland är det svårt att hitta ord för den tacksamhet man känner.
    Så känns det just nu. Jag hittar inte ord för att beskriva det ni rör i mitt hjärta med era ord. Tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *