Vi förtjänar alla en utmärkelse då och då

Vår bloggande favoritinspiratör Ulrika Gabriel har gett min blogg en fin utmärkelse, med motiveringen ”omtänksamt, klokt, viktigt, kunnigt och kreativt”. Tusen tack Ulrika, om du visste vad glad jag blev!

kreativblogger

Utmärkelsen för med sig några underhållande steg, som jag med glädje kastar mig in i.

Det här är det som gäller:
1. Kopiera utmärkelsen till din blogg
2. Länka till den person som givit dig utmärkelsen
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv.
4. Ge bort utmärkelsen till sju stycken, och tala om det för dem.

Sju fakta om mig

1. Jag har arbetat som bartender i Kathmandu. Under min resa genom Asien, blev jag förälskad i landet Nepal och valde att stanna där i några månader. För att försörja mig under tiden, fick jag arbete på en restaurang i baren. Ägarna såg detta som en riktig kuriosa, så de valde att i sina annonser skriva att de hade en ”Swedish barmaid”.
2. En gång i tiden ville jag bli präst, så jag har studerat på Teologiska högskolan under några terminer. Jag valde att inte avsluta mina studier, för jag insåg att prästyrket innebar så mycket mer än ett arbete. Du är präst dygnet runt.
3. Studierna i teologi gav mig 10p i ämnet Döden och 10p i ämnet Ondska. Det är ganska roligt att skriva på sin CV.
4. Jag har haft malaria och legat på ett sjukhus i Sierra Leone. Tur att jag var så omtöcknad, för i efterhand har jag fått det berättat för mig att det sprang råttor på golvet och att det fanns sängloppor.
5. Att lära mig nya saker och att studera är det roligaste jag vet. Men ju mer jag kan desto mer inser jag hur lite jag vet.
6. Jag har kräkfobi, vilket är ett handikapp när kräkarsjukan går som en löpeld i vänskapskretsen.
7. Jag har inte körkort eller bil. Men det är ett framtidsmål.

Och nu till det roliga att ge utmärkelsen vidare.
1. Irene ska självklart ha en utmärkelse för att hon med sådan skaparglädje inspirerar oss till att få det snyggt och harmoniskt hemma – Feng Shui – harmoni i hemmet.
2. Yogamamman delar med sig av sina personliga tankar och ger oss insiktsfulla tips om hur vi ska må lite bättre – till kropp och själ.
3. Annas LCHF – delar med sig av goda recept och färgsprakande bilder på maten för oss som lever med lite mindre kolhydrater i livet. Jag brukar gå in där om jag har idétorka på maträtter.
4.”Kroppen gillar rörelser, men hjärnan behöver påminnas då och då!”, skriver Deniz som har en informativ, intressant och motiverande blogg om träning. Både för de som tränar avancerat och för dem som är nybörjare – Ilovemybody.
5. Jag vill också ge Mor Duktig en utmärkelse, för hennes underbara sätt att fånga vardagstankar med endast några få meningar. Det är lätt att känna igen sig i det hon skriver, samtidigt som det känns poetiskt vacker.
6. Johannas Må bra bloggen är full av vardagsnära reflektioner om inre och yttre välmående. ”Om vikten att ta hand om sig själv och satsa på sig själv!”
7. Den sista platsen ger jag till dig som läser detta. För att du är här och vill sträva mot att må lite bättre. Även om jag inte personligen ger dig en utmärkelse, så kom ihåg att ge den till dig själv. Vi förtjänar alla att få en utmärkelse då och då.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

6 kommentarer till “Vi förtjänar alla en utmärkelse då och då

 1. Du är min mya favoritbloggare! 🙂 Det låter som att du har upplevt mycket spännande i ditt liv och jag vill höra mer! Hur hamnade du i Sierra Leone tex? Och hur länge stannade du i Kathmandu? Och HUR reagerar potentiella arbetsgivare på någon som har 10 poäng i ONDSKA!? 🙂

 2. Skulle precis skriva en kommentar om hur roligt det var att läsa Dina fakta, när jag scrollade ner och såg att min egen blogg stod på Din lista! TACK 🙂

  När jag var yngre drömde jag om att resa till Nepal… kanske blir det verklighet någon gång 🙂

 3. tack snälla du för utmärkelse och fina ord!
  Det gör mig alldeles varm i hjärtat!

 4. Oj, vad bra jag lät!

 5. Camilla – tack! Och tack för en nära och varm blogg. Du är begåvad med fina barn. Älskar citatet från Axel om att du är nästan som en smurf. 🙂 Ehum… och dina frågor… Ja, jag gjorde väl lite av en cliffhanger där. 😉 Jag får återkomma. 🙂

  Irene – du ska resa till Nepal! Vackraste stället på vår jord! Är man inte religiös innan man åker dig, så blir man det där :)Tack för att du inspirerar mig att ha det fint omkring mig. I helgen ska jag inspirerad av dig, göra det lite fint här hemma.

  Maria – DU gör mig varm i hjärtat.

  Mor Duktig – är du inte bra då? <3

 6. Men va glad jag blir!! Tusen tack fina du 😀 Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *