Att ta in för att kunna ge ut.

De senaste dagarna har fört med sig många spännande möten och upplevelser. Nya energigivande personer har kommit i min väg och jag har mött människor från min historia. Det har skapat ett enormt behov av att formulera mina tankar, samt en kreativ längtan. Men när jag sätter mig ned för att öppna för flödet, så tar det stopp. Jag kan inte förklara varför, men kanske behöver tankarna och känslorna gro en stund. Växa till sig, med hjälp av lite tålamod från min sida. Så jag söker efter vilan i mina egna tankar. Möter mig själv i medveten närvaro.

Nu vet ni varför jag har varit tyst på bloggen under några dagar. Och på Facebook, ni som följer mig där. En liten stund till.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

3 kommentarer till “Att ta in för att kunna ge ut.

  1. Jag har undrat vart du har tagit vägen…om jag missat nåt…men nu vet jag 🙂 Ta den tid du behöver i lugn och ro så ses vi..:-) Varma tankar och en stor kram till dig Maria! <3
    Ps. Vilken underbar bild.. 🙂

  2. skönt att man inte är ensam som behöver vända sig inåt för att sen orka visa sig utåt igen.. Jag hade en nederlag, trodde att jag skulle få ngn slags avtackning av min chef på senaste Arbetsplatsträffen som vi hade, för hon frågade om jag skulle komma. Jag jobbar sista dagen på fredag, och mitt vikariat blir inte förlängt nämligen. Men vilken avtackning, inte ett ord sades inför alla mina kollegor om hur bra jobb jag har gjort det senaste 1,5 år. Nähä… Jag tog min väska och gick hem, grät hela natten..

  3. Man är nog ibland som en ko. Behöver lägga sig ner och idissla ett tag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *