Klart man vill vara fin på gymmet!

Hur gör du när du ska handla träningskläder? Tittar du på modellerna i tidningar eller på affischer och tänker ”Oh, de där thightsen skulle även sitta fint på min runda rumpa?” Neee… så tänker i alla fall inte jag. När jag ser en slank modell i ett par snygga träningskläder så tänker jag kanske ”Ja det där knallgula thighta linnet är ju snyggt på henne, men jag ska nog hålla mig till det här svarta som jag brukar.” För det är speciellt att svettas och kämpa i kläder som sitter så kroppsnära att man nästan kunde varit naken. Då vill man gärna se bra ut, vilket sällan är fallet – för smickrar kläderna en tunn modell, så kommer inte mina lår se lika smakfulla ut i samma träningsbyxor. Så är det bara.

Därför vänner är jag lycklig och stolt över att få ha varit med om en galet rolig upplevelse igår. Jag var fotomodell under några timmar – för träningskläder! Märket Keepitup har insett att de flesta kvinnor inte har storlek 36 och kommer som det enda märket i Sverige att publicera träningskläder med en kurvig modell. Och den modellen är jag. Kan ni tänka er!

Jag är så glad över att få representera alla oss kurviga. Dessutom har jag skrivit förut om detta märke som har en förmåga att se väldigt smickrande ut på någon som har former. Och höstens kollektion tar fram det kvinnliga, sensuella. Jag får tyvärr inte visa er bilderna ännu, men ni får en smygtitt på ett par byxben.

Jag kommer att berätta för er när de lanserar sina produkter, så ni får kika. För vem vill inte känna sig lite fin på gymmet?

Bilderna som syns här nedan är tagna till Cathrines och min kommande bok och vi har på oss kläder från Keepitup. De är från förra årets kollektion, men som ni ser är det kläder som gör en lite fin när man ska till att ta sig en powewalk (eller sitta och begrunda livet på ett bord med en skål jordgubbar bredvid sig  😀 ).

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

6 kommentarer till “Klart man vill vara fin på gymmet!

 1. Vad roligt och det ska bli kul att se kläderna. kram

 2. Men så ROLIGT!! Vad glad jag blir!!

  De har hittat en perfekt modell, snygg på in och utsida <3

  Kram H

 3. Åhh…så kul att du fått vara med o posera för lite större former!!!

  Det gillar jag!! Väntar med spänning o se kollektionen!!!

  DU är ju en så snygg modell!!

  kram Kram

 4. Grattis Maria! Vad roligt! 🙂 Jättesnygga kläder!! Kram!

 5. Grattis Maria! Ska bli kul att se den nya kollektionen på dig. Jag hittade till Keepitup via din sida och jag älskar deras träningskläder!

 6. Tack snälla ni! Nu blev jag faktiskt lite fuktig i ögonen när jag läste era varma och uppmuntrande kommentarer.
  Varma kramar till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *