”…men det är bara regn hos mig.”

Visst känns det så då och då, att trista och tråkiga saker kommer på parad. Det som du sett fram mot blir inte av. Ditt hopp, din önskan faller platt på marken. Då vill man inte höra glada tillrop om fiskar i vattnet och ge inte upp, man vill gå och sparka sten en stund. Gråta lite. Sura. Ibland sitter taggen djupare och missfärgar hela vardagen.

Min helg är lite dyster på grund av något som har hänt. Och jag tänker att det får den vara. Jag är lite tilltufsad och det kan jag inte göra så mycket åt just nu. Däremot vet jag att varje dag för med sig goda saker, även om det i vissa stunder känns som om man får leta lite extra efter det.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

7 kommentarer till “”…men det är bara regn hos mig.”

 1. Den där textstrofen dyker ofta upp – inuti mig.

  Jag tycker att dagens motto var så bra:
  ”Alla dagar för med sig något bra – Men ibland får man leta (lite extra) efter det.”

  ♥ ♥ ♥

 2. Så bra skrivet, Maria. Ha en så bra helg du kan. kram

 3. Det här inlägget behövde jag idag. Din sida och dina kloka ord berikar och berör. Tack för att du finns <3 /Helena

 4. Ja stort tack för det du delar med dig av !
  Det här var precis det jag behövde ta del av just nu.
  Jag säjer också: Tack för att du finns.
  Tack & Kram<3

 5. Kunde varit mina ord…

  Stor kram Maria och kom ihåg – ingen dal utan topp!!

 6. Ser ut att vi är flera som behöver läsa det här. Just idag känns det verkligen som att det regnar både på in-och utsidan. Ha en bra dag och tack för allt du skriver! 🙂 Kram!

 7. Tack av hela mitt hjärta för era värmande kommentarer. Starkare, gladare och full av hopp ser jag att andra dörrar öppnar sig när en stängs.
  Det är en sådan glädje att veta att ni finns där och läser mina tankar och ord.
  Önskar jag kunde skicka er en kram allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *