Vinn handgjorda unika smycken

Det är med stor glädje jag har fått möjligheten att lotta ut två gudomligt söta smyckeset av designmärket PeA. Ett i svart och ett i vitt. PeA gör så läckra hantverk och alla är unika, så om du vinner kommer ingen annan än du bära dessa välgjorda set.

Bakom märket PeA står Petra Tenngren, en kvinna som valde att följa sin dröm och få ägna sig åt kreativitet och hantverk. Läs mer om Petra och hennes smycken på hennes sida peadesign.se

Allt du behöver göra är att svara på frågan vad Petra tillverkar mer än smycken (vilket du hittar på hennes hemsida http://peadesign.se) och skriva ett par rader om varför du eller någon du tycker om behöver en liten uppmuntran i form av ett smyckeset.

Vinnaren dras nästa fredag (den 14 sept).  Lycka till!

[Form id=”2″]

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

5 kommentarer till “Vinn handgjorda unika smycken

 1. Vet inte om jag gör rätt nu för att vara med i tävlingen…Kram! 🙂

 2. så fina. alldeles ljuvliga. verkligen vill ha-status ♥

 3. Hej, förlåt en diskret fråga, men programmet PLUS tar just upp sådana här saker, så jag undrar vilken ersättning du själv får för att anordna den här tävlingen.

 4. Hej Ann.
  Jag tror inte riktigt att jag förstår varför du undrar det. Jag måste nog ta och titta på PLUS. Jag får ingen ersättning av Petra, utan tycker att det är så kul att få fler som tittar på hennes hemsida, samtidigt som jag får möjligheten att göra två människor glada.
  Om jag hade fått ersättning, så hade jag inte tyckt det var konstigt. Min blogg tar ungefär 10 timmar varje vecka, timmar som jag inte får betalt för.
  Var det ett odiskret svar på din diskreta fråga?

 5. Onej, det var inget odiskret svar.;-) Men enligt Plus måste det framkomma att det är ett reklaminslag om man får betalt i pengar eller i presenter. Ungefär som man kan se i tidningar ibland, då det kan vara en ”artikel” och så står det överst att ”detta är en betald annons”. Något som få bloggare känner till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *