Tävlingen är avgjord!

För en vecka sedan lottade smyckesdesignern Petra och jag två vackra smycksset. Vi bad att ni skulle motivera varför ni vill vinna ett vackert halsband och armband och bidragen har fullkomligt rasat in! Det har varit fantastiskt roligt att läsa varför ni vill unna er eller någon ni tycker om något fint och vi har både torkat några tårar och ibland skrattat åt fyndiga dikter. Som ni förstår har det varit svårt att välja ut några av alla dessa. Tillslut beslutade jag mig för att ge ut ett tröstpris i form av ett halsband som jag själv har gjort, därför att jag helt enkelt inte kunde bara välja två.

Oj, vad jag önskar att jag kunde ge er alla ett smycke!

Ett set gick till en kvinna som skrev ett fint rim om Petras vackra smycken och det andra gick till en kvinna som vill ge något tillbaka till sin väninna Annika som alltid berikar hennes liv (Ni två kommer att få mejl om detta ikväll).

”Att ta beslut o välja färg är inte lätt, för på båda dessa kreationer kan man inte se sig mätt… Att bära ett sådant vackert smycke, betyder för bäraren mycke! Petra som skapar med hjärta o själ, i och med detta en del av sig själv ger iväg! <3 Ett smycke som värmer!”
”Önskar ge till en av mina bästa goa vänner Annika som älskar smycken, ting, blommor och inredning. Med sitt rödflammiga hår, sprundlande glada mjuka sätt lyser hon upp min tillvaro och berikar mitt liv och är som \”handen i handsken för detta smycke\”. ”

Tröstpriset, ett ängelsmycke går till en kvinna som verkligen behöver få lite uppmuntran just nu. Med dessa extra paret vingar, kanske hon får lite ork att flyga snart igen.

”Jag älskar det kreativa skapandet och det lite kvinnliga romantiska. Hennes smycken skulle förhöja mina kläder till en personlig stil som jag med glädje skulle ge mig själv för att jag kämpar och har kämpat så länge att hålla mig över vattenytan. Lång väg har jag kvar och har precis börjat arbetspröva igen, vilket gjorde att jag direkt hamna i en kris över vem jag är som lärare. Jag har tappat fotfästet åter igen, men nu i yrkesrollen. Glad är jag att jag hittat mig själv som Människa i livet, men nu börjar arbetet att hitta vem jag är som yrkeskvinna. Klart skulle denna present ge mig glädje många dagar. kram”

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

1 kommentar till “Tävlingen är avgjord!

  1. Tack! <3<3<3 Vilken glädje och avslut på denna fredag. Nu kommer jag sova gott. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *