Möte med Inspire me

För ett tag sedan träffade jag Annalena Mellbom från programserien Inspire Me. Hon gjorde en intervju med mig om våra böcker, mitt arbete och Selma. Titta gärna på intervjun på YouTube: Inspire me intervjuar Maria Helander

Jag berättar om vad våra böcker handlar om och hur mycket våra tankar och känslor påverkar det vi äter. Att Selma skulle vara med tyckte Annalena var självklart, eftersom hon är en del av mitt arbete. Selma, tyckte nog inte att det var lika självklart och gjorde sina smitningsförsök  under intervjun.

Annalena och hennes duktiga kollega Annica Frantz som har redigerat videon har en programserie med webbteve där de intervjuar människor som de tycker är intressanta och har spännande saker att berätta. Titta in på deras härliga hemsida www.webtvglobal.com och låt dig bli inspirerad.

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

3 kommentarer till “Möte med Inspire me

  1. Tack för att du delat med dig av det dina repotaget 🙂

    Kram <3 Susanne

  2. Ursäkta min stavning, fina ska det vara, såg inte bra ut :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *