Relationsskola – lektion 1

Idag önskar jag dig välkommen till min relationsskola. Om du följer med under lektionerna och är villig att nyfiket pröva de övningarna som kommer, vågar jag lova dig att du hittar tillbaka till en varmare dimension i ditt kärleksliv. Eller så kanske du fördjupar det som har börjat att gro mellan dig och din partner. Eller om du lever ensam kan denna skola vara en förberedelse för att öppna upp för kärleken i ditt liv.

Idag ska du få en varm och rolig övning. Att leva tillsammans med någon är en en gåva, men också en sann prövning. Vårt sätt att tänka, leva och vara ska passa in i en annan människas sätt att tänka, leva och vara. Att det uppstår frustration och irritation förr eller senare är ett faktum. Kritik, tjat och irriterade fraser ramlar ur oss innan vi hinner att tänka oss för.

Men när vi försöker upptäcka det bästa i andra, får vi på något sätt fram det bästa i oss själva och vår relation. Så nu ska du få en regel, som kommer att öppna nya dimensioner i din relation. För varje kritisk kommentar, tjat eller hårt ord – ska du göra fem saker som gör din partner glad. Det behöver inte vara något stort, det kan vara ett uppmuntrande ord, en komplimang, en lång kram, en i förväg iordninggjord matlåda, en kärleks-sms, ett hjärta i strumplådan, en liten present – eller något som du vet att din partner skulle tycka om.

Du behöver inte berätta om din läxa för din partner. Förvänta dig heller inte att denne ska ge tillbaka direkt. Ge dina små glädjegåvor – och snart kommer det att börja sprida värme i din relation.

Kom gärna med kommentarer och tips för oss andra på hur vi kan göra vår partner glad.

karlek

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

4 kommentarer till “Relationsskola – lektion 1

 1. ge och du får det tillbaka

 2. Jättebra tips!
  Allt gott önskar Ulrika

 3. Mycket bra tips som jag tror att både jag och andra har verkligen nytta av. Jag hänvisar till din blogg och dina tips i min blogg.
  kram Susanne

 4. Jag slutar aldrig att förundras, Liisa över hur sant det är att ju mer vi ger, desto mer kommer tillbaka till oss.

  Allt gott tillbaka till dig, kära vän och kollega Ulrika!

  Susanne, tack för att du hjälper till att sprida tips på hur man kan bli lite gladare i sin kärleksrelation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *