Maskopi, överraskning och japanska kimonos.

Lugnet ligger som en mjuk och varm filt över mina axlar. Jag har fått en fantastisk dag i present av min vän Lina. En dag som började lite nervöst eftersom jag hade varit förkyld hela helgen och var en smula oroligt över hur dagen skulle fortlöpa med mitt hostade och snörvlade. Dessutom hade Lina den busungen hållit dagens aktivitet hemlig, så jag hade ingen aning om vad jag skulle få göra. För att vara på den säkra sidan drack jag en c-vitamin rik smoothie till frukost och kryddade med lite hostmedicin och nässpray.

Min sambo var i maskopi med Lina och han hade packat en ryggsäck, med det jag skulle komma att behöva under dagen. Alltså fick jag en tung och gigantisk ryggsäck med hänglås på tidigt på morgonen innan Lina kom och hämta upp mig. Jag började undra om vi skulle ut på dagsvandring i skogen eller om jag skulle börja frukta en längre kidnappning.

image

Men jag slapp obehagligheter. Efter en liten tur med bil, så körde Lina upp till det japanska SPA:t Yasuragi. Den tunga ryggsäcken innehåll bara en baddräkt – min älskling hade packat ryggsäcken full med vattefyllda pet-flaskor för att förvirra mig. Vilka härliga människor jag har samlat på mig!

Tillsammans med Lina har jag haft en underbar dag på Yasuragi. Vi har badat, bastat, vilat och pratat i en miljö som lockar fram en sinnlig harmoni och ett mjukt lugn.

Min fina vän Lina, sa ganska snart när vi hade stigit in i detta vattenparadis att vi skulle ta en stund för oss själva och landa i själen. Det var oerhört klokt, för det tog ett tag att komma ned i varv och bara njuta av lugnet och friden. Och när jag väl hade släppt taget om stressen och axlarna hade sjunkit ned på plats, blev jag så trött att jag nästan somnade i ångbastun.

Då var det dags att äta lunch. När vi satt där i våra japanska kimonos och åt med pinnar kom energin tillbaka och vi började spruta idéer och kreativitet. Ni vet på det där härliga sättet, när orden och tankarna kommer av sig själva och dialogen inspirerar, växer och blir till mer. Lina och jag har samma passion – att stödja människor till inre och yttre hälsa. Att få ägna en eftermiddag åt att se idéerna växa och hur vi tillsammans kan hjälpa andra är stort.

Jag åkte från Yasuragi lite friskare, piggare och full av inspiration. Tack Linavännen för en fin dag och för att jag får vara din vän.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , ,

4 kommentarer till “Maskopi, överraskning och japanska kimonos.

  1. Vilken härlig överaskning Maria !! Vilka busar !! Förkylningen hade väl inte en chans att göra sig påmind mitt i allt det underbara ?? Det var du värd 🙂 Kram <3

  2. There’s a terrific amount of knowledge in this article!

  3. This shows real expertise. Thanks for the answer.

  4. It’s great to find someone so on the ball

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *