Dagens affirmation

Att se livet som ett äventyr är att stanna upp i stunden och uppleva livet. Att ställa sig frågan ”Vad är det för spännande saker jag kommer att möta idag?” Även om din dag är planerad i detalj, så finns det utrymmer för något oväntat att hända – någon gammal vän som ringer, att du vinner på trisslotten, hittar en fin sten, får en oväntad kram eller att du får bjuda någon du uppskattar på kaffe. Och vem vet vad det sedan leder till? Pröva att se livet som ett äventyr idag. Pröva och se vilka glädjedörrar de öppnar.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Dagens affirmation

  1. Skall inte på några äventyr idag vad jag vet…men hoppas kan man ju alltid 😉
    Ha en skön fredag Maria 🙂 Kram !!

  2. Har haft ett underbart äventyr idag. Har varit på älgjakt! Att en tyst klar morgon gå ut och sätta sig för att fånga varje sekund och minut hos sig själv och naturen. Känner mig alldeles upprymd och mer laddad än på flera månader.

  3. Söta lilla Selma. Hon ser inte direkt äventyrslysten ut på bilden, snarare som om hon behöver en varm famn 🙂
    Man bra tips med äventyrstanken! Man kanske t.o.m kan skriva en äventyrsdagbok, som hjälp att se alla äventyr som annars passerar osedda.

  4. Jätte bra blogg det här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *